Στο χρηματιστήριο είμαστε νέοι.
Στο χρηματιστήριο είμαστε νέοι.

Αυτοί που το κινούν και που υποτίθεται επηρεάζεται από καταστάσεις βγάζουν τα κέρδη τους από το ανεβοκατέβασμα των τιμών, ποτέ δε μας λένε τα πραγματικά επόμενα βήματά τους.
Για να μας πείσουν να αγοράσουμε τις μετοχές τους αρκεί να περάσουν μέσω των μέσων ενημέρωσης το μήνυμα ότι η αγορά θα πάει ψηλότερα π.χ. όταν αγορά πριν λίγους μήνες είχε ΓΔ 2700 όλοι ήταν ενημερωμένοι και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα πάει στις 3000.
Δεν υπάρχει εύκολο και γρήγορο κέρδος, αν εμείς με λίγα χρήματα μπορούσαμε να βγάλουμε πολλά τότε αυτοί με τα πολλά τι θα μπορούσαν να βγάλουν.
Αυτός που παίζει κάθε μέρα είναι το ίδιο κερδισμένος στο τέλος με αυτόν που αγοράζει στην βαθιά κρίση και περιμένει τον επόμενο χρόνο να πουλήσει ψηλότερα.
Δεν είναι θέμα συγκεκριμένων μετοχών αλλά γενικού δείκτη.
Το ερώτημα είναι πότε είναι αρκετά χαμηλά για να μπεις και πότε αρκετά ψηλά για να βγεις.
Όταν μπαίνεις πρέπει να είσαι σε όλες σχεδόν τις ομάδες των μετοχών ώστε κάποιες από όλες να σου δώσουν κέρδη σίγουρα και να έχεις έτσι πιο πολλές πιθανότητες να είσαι μέσα σ’αυτές που θα δώσουν υπερκέρδη.
Καλό είναι να ξεκινάς να μπαίνεις από μια τιμή και όσο κατεβαίνει να ξαναμπαίνεις έτσι όταν σηκώνεται να πουλάς πάλι τμηματικά σύμφωνα με τις ποσότητες και τις τιμές που αγόρασες.
Προηγούμενη σελίδα | Κεντρική σελίδα | κατάλογος

 

Σχολίασε το θέμα αυτο ή διαβασε τις απόψεις άλλων επισκεπτών του site.
www.00357.com